100% växtbaserade &
glutenfria sallader

Sötpotatissallad med Hummus
Matig sallad med rostad sötpotatis, färsk citronmarinerad broccoli, torkad frukt, quinoa och babyspenat slungade i chilidressing. Toppas med pumpakärnor och hummus.

Glasnudelsallad med cashew-och sesamcréme
Glasnudelsallad med en krämig cashew-och sesamsås. Serveras med spenat, svarvad zucchini, morot, rödkål och sugarsnaps. Toppas med röd spetspaprika, picklad rödlök, ärtskott, sesamfrön och lime.

Avokadosallad med rödbetshummus
Fräsch sallad med avokado, svarvad zucchini, spenat, romansallad, rödkål och sojabönor. Toppas med rödbetshummus, dagens groddar och havssalt


Zucchinisallad med hummus
Svarvad zucchini, ruccola, spenat, avokado, rödkål och cocktailtomater. Toppas med hummus, dagens groddar och rostad mandel.

Fransk potatissallad med
Mock Tuna
Sallad av spenat, ruccola, potatis, kapris, gröna ärtor, rödkål och sugarsnaps. Serveras med Mock Tuna-röra (fejkad tonfiskröra av kikärtor, solroskärnor, dill, citron, rödlök, dijon, selleri och paprikakrydda). 

Summerrolls med het mandelcréme 

Fräscha rispappersrullar med mynta, mango, avokado, morot, spenat och en het mandelkräm.

Rotfruktssallad med dijondressing
Ugnsbakad kålrot & rotselleri med en sallad av ruccola, spenat, ärtor, potatis, rödkål & sugarsnaps. Toppas med Dijondressing (dijonsenap, veganfraiche, chalottenlök, gurkmeja och citronzest.  

Kronärtskockssallad med dragonmajo
Sallad av spenat, ruccola, gröna ärtor, svarta bönor, sugarsnaps gurka, rödkål och kronärtskocka. Toppas med svarta oliver, pumpakärnor, dragoncréme (veganmajo, dragon, gurkmeja, chalottenlök och persilja).

Vi älskar att laga mat av bra råvaror.
Helst närproducerat och ekologiskt i största möjliga mån.
Ständigt hittar vi på, för oss nya kombinationer. Smaker, dofter, färg och form.
Vi jobbar extra på att skapa bra menyer som ger oss både näring och glädje, som smakar gott och är mättande.
Det finns mycket man kan hitta på med enbart växtbaserade råvaror och ingredienser.
Välkommen att testa hos oss!