Kimchi
Fermenterad salladskål med sting.
Från Korea som man äter varje dag till varje måltid.
Salladskål, gochugaru (koreansk chili), vitlök, ingefära, salt och socker för fermentering.
Lång hållbarhet.
08-221111
Fermenterad salladskål med sting.
Från Korea som man äter varje dag till varje måltid.
Salladskål, gochugaru (koreansk chili), vitlök, ingefära, salt och socker för fermentering.
Lång hållbarhet.
Fyllda med färs av morot, ingefära, vitkål, lök, vitlök, salt, chili, soja och sesamolja.
Doppas i soja.
Förvaras i frys.
Som kroppkakor fast på vårt vis.
En potatissmet som fylls med röra av svamp, lök, kryddpeppar, tryffelolja och salt.
Serveras med rörörda lingon, skirat växtbaserat smör eller soja.
Förvaras i kylskåp.
Bovetefrallor 5-pack
Valnötsfrallor 5-pack
Fröbrödslimpa 450 g
Krämig och lite syrlig gurt av kokosmjölk med probiotika.
Smaksatt med hallon, vanilj eller blåbär.