Växtbaserade alternativ

Vi älskar veganskt!
Med så liten påverkan på klimatet som möjligt och med hänsyn till våra djur så skapar vi egna smakfulla produkter.
Förrätter, sidorätter, desserter, bakverk och annat smarrigt.
Funkar för alla och vi vill att fler ska upptäcka det växtbaserade köket!
Win win...

Kimchi

Fermenterad salladskål med sting.
Från Korea som man äter varje dag till varje måltid.
Salladskål, gochugaru (koreansk chili), vitlök, ingefära, salt och socker för fermentering. 
Lång hållbarhet.

Glasburk 300 g 59 SEK

Dumplings

Våra dumplings är glutenfria och gjord på rismjöl.
Fyllda med färs av morot, ingefära, vitkål, lök, vitlök, salt, chili, soja och sesamolja.
Doppas i soja.
Förvaras i frys.

Kartong 12-pack 79 SEK

Potatiskakor

Som kroppkakor fast på vårt vis. 
En potatissmet som fylls med röra av svamp, lök, kryddpeppar, tryffelolja och salt.
Serveras med rörörda lingon, skirat växtbaserat smör eller soja.
Förvaras i kylskåp.

Vakumförpackat
5-pack 79 SEK

Bröd

Veganska och glutenfria bröd.
Bovetefrallor 5-pack
Valnötsfrallor 5-pack
Fröbrödslimpa 450 g

Från 69 sek

Fröknäcke

Spröda fröknäcken av solroskärnor, pumpakärnor, linfrån, sesamfrön, tapiokamjöl, olivolja och salt.
Smaksatt med havssalt eller chili.

150 g 59 SEK

Kokosgurt

Krämig och lite syrlig gurt av kokosmjölk med probiotika.
Smaksatt med hallon, vanilj eller blåbär.

Glasburk 200 g 59 SEK

Raw kanelsnurra

Söta glutenfria snurror av mandelmjöl, dadlar, agave, kanel, kardemumma och cashewnöt.

5-pack 69 sek

Saffransbiscotti

Glutenfria smaskiga skorpor med saffran att ha till kaffet eller julglöggen. Av mandelmjöl.

Kartong 10-pack 79 SEK